Subaffiliates förklarat

sub-affiliatesVi brukar få frågan – vad är subaffiliates för något och hur fungerar systemet med subaffiliates? I detta blogginlägg förklarar vi exakt vad en subaffiliate är för något och hur du kan öka din förtjänst just genom subaffiliates.

I korthet fungerar det som så att om du som affiliate värvar en vän så kommer du få 6% på all försäljning som din vän drar in. Spåringen fungerar som vanligt, om din vän t.ex. besöker någon av våra produktsidor och sedan registrerar sig på scandicpartners.se blir han eller hon automatiskt subaffiliate åt dig. Du kan även hänvisa folk direkt till Scandic Partners affiliate program genom att länka till http://www.scandicpartner.se#a_aid=DittAffiliateID.

Självklart påverkar detta inte din väns provision negativt – din vän får fortfarande den provisionen som vi erbjuder. Vi kan ta ett praktiskt exempel för att göra detta klarare:
Du värvar två vänner (A och B). Vän A säljer 14 produkter till ett sammanlagt värde av 4400 kronor, vän B säljer 19 produkter till ett sammanlagt värde av 7000 kronor. För enkelhetens skull kan vi säga att alla produkter hade en provision på 25%. I detta fall fördelar alltså provisionen som följer:

Vän A: 25% av 4400, totalt 1100 kronor.
Vän B: 25% av 7000, totalt 1750 kronor.
Du: 6% av 1100+1750 kronor, alltså totalt 6% av 2850 kronor, vilket blir 171 kronor.

Ju fler vänner du värvar, desto mer pengar tjänar du, utan att lyfta ett finger! Dessutom får du även provision på de affiliates som dina vänner värvar (4%) samt till och med provision på de affiliates som dina vänners vänner värvar (2%)!

Vi har infört detta system för att belöna den som är aktiv och som rekommenderar vårt affiliate program för sina vänner. Detta system garanterar ömsesidig nytta för alla – vi får in fler försäljningar, medan du som affiliate får ett extra incitament att rekommendera Scandic Partners för vänner och bekanta.

Vi hoppas att denna korta artikel klargör hur systemet med subaffiliates fungerar. Om ni har några fler frågor rörande detta eller något annat är ni självklart välkomna att kontakta oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *