Öka dina sales med Twitter och Facebook

Öka dina sales med Facebook och TwitterAtt använda dig av sociala medier i din affiliatemarknadsföring är ett bra sätt att öka din försäljning, särskilt då de flesta av er redan har ett par bra och starka marknadsföringskanaler att tillgå – gratis! Vad är det då för marknadsföringskanaler? Jo, det är era Facebook- och Twitterkonton!

Det tar inte lång tid att tipsa era vänner på Facebook och Twitter om en bra produkt som ni hittat och det ser naturligt ut. Dessutom är det en bra kanal som bör ha en rätt bra konverteringsgrad, då de som följer dig på Twitter och Facebook förmodligen gör det av en anledning – att det du skriver och tipsar om är intressant för dig, eller att de känner dig IRL (in real life). Och dessa personer kommer således också lita mer på dig och din smak än helt okända personer som av någon anledning hittat in till din hemsida.

Självklart gäller det att vara sparsam med dylika tips (att börja sprida för mycket reklam är ett underbart sätt att bli av med sina Facebookvänner och Twitterföljare på) och bara tipsa om produkter som du själv gillar och kan tänka dig att använda. Kom också ihåg att det inte sprida erbjudanden av pyramidspelsart – det vill säga sådana saker som tvingar den som signar upp att värva ytterligare X personer (samt ofta investera en ansenlig summa i startkapital) för att få ut något. Därför är ju Scandic Partners affiliateprogram så pass bra – vi erbjuder enbart kvalitetsprodukter som är av intresse för breda målgrupper!

Hur bör du då formulera dina inlägg på Facebook och Twitter? Håll det simpelt och skriv i din egen stil! Krångla inte till det, enkla texter som Förresten, såg en bok som hjälper dig inför högskoleprovet, tyckte det var intressant… läs mer på www.hogskoleprovet.se brukar faktiskt fungera utmärkt.

Så använd ditt privata nätverk för affiliatemarknadsföring – det kan ge dig många sales!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *