Hjälp och svar på vanliga frågor

Hur och när får jag betalt?

Pengarna betalas ut via banköverföring till av dig angivet konto. Vi gör utbetalningar både till Svenska och utländska banker.

Minimigränsen för utbetalning är 1000 kronor. När denna gräns är uppnådd betalas pengarna ut innan den 20e nästa månad. Om du t.ex. tjänat 3000 kronor under oktober månad kommer alltså pengarna föras över till dig i november.

Vad händer om jag tjänar mindre än 1000 kronor under en månad?

Pengarna ligger kvar tills totalsumman överstiger 1000 kronor. Om du t.ex. tjänar 400 i oktober, 300 i november och 500 i december kommer 1200 kronor utbetalas i början av januari månad. De intjänade pengarna står alltså orörda tills minimigränsen är uppnådd.

Hur mycket provision får jag?

Provisionen varierar beroende på produkt. Scandic Partners är ett av Sveriges absolut bäst betalande affiliatenätverk och provisionen brukar vara 20-25%. Ibland har vi även specialerbjudanden på vissa produkter, vilket gör att du kan få ännu högre provision!

Hur fungerar ert subaffiliateprogram?

Om du värvar en ny medlem får du 6% provision av all försäljning som kommer från denna medlem. Om den personen du värvat i sin tur värvar någon annan får du 4% av det som denna person säljer. Detta innebär att du kan tjäna mycket pengar enbart genom att värva dina vänner till Scandic Partners affiliate program!

Har ni några tips eller råd om hur jag kan göra min affiliatemarknadsföring effektivare?

På vår blogg publicerar vi nyttiga tips om affiliate marketing i allmänhet och olika knep som kan hjälpa dig öka din försäljning. I övrigt kan vi rekommendera dig att söka information med hjälp av Google eller någon annan sökmotor.

Hur fungerar andrahandsspårning?

Scandic Partners avancerade spårningssystem ger dig en ytterligare möjlighet att få provision för våra produkter. Om kunden besöker t.ex. www.korkort.se från din spårningslänk, men inte gör ett köp utan via internlänkar klickar sig fram till en annan av våra sidor (t.ex. www.hogskoleprovet.se) och gör ett köp där får du provision även på detta köp!

Varför har jag inte fått min betalning i tid?

Om du inte mottagit din betalning i början av månaden beror detta garanterat på att du inte fyllt i fullständiga bank- eller personuppgifter. Alla fält måste vara ifyllda för att betalningen kan genomföras. I första hand rekommenderar vi dig att logga in och kontrollera så att alla uppgifter verkligen är ifyllda, samt att minimigränsen för utbetalning (1000 kronor) har uppnåtts.