Fakturering – Faktura24

Glada nyheter för alla affiliates – vi har lagt till en ny produkt till vårt affiliateprogram, faktureringsprogrammet Faktura24! Det är ett helt nyutvecklat faktureringsprogram, som lägger fokus på användarvänlighet, snygg design och smarta funktioner. Registreringen går blixtsnabbt och det intuitiva gränssnittet gör att det man kan börja fakturera direkt.

Skapa fakturaSkapa faktura i Faktura24. Klicka för större bild.

Programmet har även en rad avancerade funktioner – såsom återkommande fakturor, stöd för ROT/RUT-avdrag, fakturering i olika valutor och mycket annat.

Faktura24 utvecklare har lagt ner mycket tid och energi på att få programmet att se snyggt ut, och fakturamallarna har skapats av en professionell designer. Detta syns också – fakturorna är oerhört snygga och stilrena, glöm bort fula excel-ark och tråkiga fakturor där man knappt kan hitta vem man ska betala till, Faktura24 gör att du kan fakturera som ett proffs.

För våra affiliates erbjuder vi 25% provision på varje försäljning. Detta gör att du kan tjäna upp till ca 400 kronor per sale. Produkten passar oerhört väl för affiliates som har ekonomisajter av olika slag, och vi anser att den är så pass bra att vi är säkra på att ni som affiliates kommer kunna få en in riktigt fin inkomst genom att marknadsföra Faktura24!

1 tanke kring ”Fakturering – Faktura24

  1. Skönt med en ny produkt, kommer passa utmärkt för mig som har lite ekonomirelaterade sidor! Ser snygg & clean ut, bra jobbat med att få in detta på ert affiliateprogram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *